Het Netwerk voor Coaching in Persoonlijke Ontwikkeling. Uw persoonlijke groei, ons vak.

Het Netwerk voor Coaching in Persoonlijke Ontwikkeling begeleid mensen,
individueel of in groep, in het ontwikkelen van de persoon
of het team, naar de beste resultaten.

Iedereen kan alles leren en om het even wat worden?
De meesten onder ons lijden, onterecht, aan een lager zelfbeeld en worden hierdoor belemmerd in de ontplooiing van hun mogelijkheden.

Deze innerlijke visie op onszelf kwam tot stand in onze eerste levensjaren en wordt daarna verder gevoed met ideeën en overtuigingen die ons vaker afremmen in ons kunnen dan we op het eerste zicht durven geloven.
Gestuurd door automatismen en emoties nemen we beslissingen die ons in 90% van de gevallen minder geluk en succes opleveren dan wat had kunnen geweest zijn.

Personen die vertrouwd zijn met onze principes delen de overtuiging dat élk individu in staat is tot "grootse dingen".
Er bestaan geen "minder slimme" of "minder waardige" mensen. We laten ons leiden door wat we denken dat de waarheid is en gedragen ons volgens wat naar ons gevoel de realiteit is.
Is er iets wat u niet kunt? Dat betekend enkel dat u dit nog niet geleerd hebt.

Heb jij een idee, een droom, een plan,.. ? Wij kunnen je helpen dit te verwezenlijken. Laat het ons weten.
Onze methodes onderscheiden zich van de meeste andere trainingen en seminaries door de inzichten die ze verschaffen in de werking van onze mentale systemen dit vòòr er een houding of gedrag aangeleerd wordt.
In onze trainingen leert men op eenvoudige wijze hoe we onze doelen kunnen bepalen en hoe we onszelf kunnen vormen en richten naar verwezenlijking van deze doelstellingen.
In onze systemen wordt niks aangeleerd zonder daarbij duidelijk te zijn "waarom" dit zo werkt.

Een wijsheid stelt dat:
Indien we weten "hoe" iets werkt . . . we het steeds kunnen uitvoeren.

Indien we weten "waarom" iets werkt  . . . zullen we de situatie beheersen en instaat zijn ons aan te passen indien er iets wijzigt aan deze situatie.

Eens een persoon overtuigd is van de mogelijkheden en inzicht verworven heeft in de hoe het te bereiken is, volgen de technieken van zelf wel.

De principes, betreffende: weten, kunnen, durven, geloven, hebben, zijn, ..., die wij hanteren zijn reeds duizenden jaren gekend, zijn gemakkelijk te begrijpen en vormen de basis van elke vorm van succes.

Wens jij meer te weten over deze werkwijzen, methodes en technieken en wil ook jij beter begrijpen wat deze voor jou persoonlijk kunnen betekenen?  Schrijf je dan meteen in op onze nieuwsbrief of klik hier.


Veel succes!